BVC

Idag har jag och Linnea varit på BVC, vi vägde och vi mätte. Och gissa om hon har vuxit, om inte annat blivit tung. 4925g, 56cm lång och 37,8cm runt huvudet. Hon svälter då inte ;).
Nu ligger hon och sussar så sött i vagnen och jag ska försöka passa på att organisera linnehyllan.

So long


Värdelös...

är vad jag är på att uppdatera, men det är väl så här det är att vara småbarnsförälder, tiden räcker inte riktigt till. Linnea har hunnit bli en månad redan, i fredags.
Jag har verkligen inget att skriva om. Ni får lite bilder istället.



Linnea fortfarande i magen



Några timmar gammal bara.



Här är hon en månad.


Jag bör väl kanske knåpa ihop min förlossningsberättelse. Jag ska se om jag får tid någon dag till veckan.

Kram på er


Sova

Sitter med en liten tjej i knät som precis somnat efter att hon varit vaken sen före 06.00.
Vi satte på lite klassisk musik som vi fått från Go'boken och då somnade hon ganska snart. Ska alldeles strax försöka lägga ner henne i vagnen så jag får sängen för mig själv.




So long


Idétorka...

Jag har verkligen ingenting att blogga om känns det som.
Jag sover alldeles för lite, men det hör väl till småbarnstiden, idag har jag till och med sovit på soffan hos mamma. Vilken tur att det fanns många famnar som kunde tänka sig att hålla i skruttan.
Imorgon kommer Elin och hälsar på och på torsdag blir det antagligen en sväng till en kollega på glöggträff och på fredag ska skruttan till mormor för då ska jag och T på julfest på hans jobb.

Linnea fick present av mormor och moster idag också, en pepparkakskläning, så söt! Vi har dock inte provat den än men jag lägger upp en bild när vi har gjort det.

Natti natti


BVC

Ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har inte orkat.
Idag har jag och Linnea varit på BVC, nu väger hon 3945g och har växt ohyggligt mycket på längden hela 4 cm på 16 dagar. Dock är frågan om hon verkligen var 51 cm när hon föddes, möjligheten att hon var längre finns ju.
Inatt har hon varit vaken hela natten så T gick och lade sig klockan 7 i morse, gullig han är och låter mig sova.
Idag får vi besök av T´s kompis Andreas från Göteborg. oppas hon är på bra humör och vaken då.
Nu ska jag fixa lite med tvätten.


Så här söt är man när man ska till BVC :)

So long


Handfatsbad

Jag halvpyntade igår bara, satte upp julstjärnan i sovrummet och ljusstakarna i vardagsrummet och köket. Vi bor ju i en tvåa så det finns inte så många fler fönster, men det ska upp mer saker. Bla en ljusslinga i gardinstången i vardagsrummet, men det är ju så att jag inte riktigt vet vart den har tagit vägen.

Imorgon har jag planerat att ta en sväng på stan, ska bla inhandla en julklänning till Linnea och så måste jag till banken. Sen kan det möjligtvis vara så att jag behöver ett par nya byxor...

Idag har Linnea fått bada i handfatet. Mamma skulle vara duktig och lufta lilltjejens rumpa, och just då när hon ligger i soffan (på plastad frotté som tur var) passar hon på att bajsa, vilket i sig var ganska bra eftersom hon inte gjort det sedan i fredags, men hon kunde väl ha hållt sig tills blöjan hade kommit på igen...i alla fall så blev det skitigt lite var stans så därför fick vi bada.



Det var väl sådär tyckte hon, men det var ganska mysigt att bli inlindad i handduken efteråt och sitta i pappas knä.

So long


RSS 2.0