Oj då...

det var visst TRE veckor sedan jag skrev något här...fy på mig.
Jag har dock haft en del att stå i, jag har ju som ni vet en bebis som nu har hunnit bli 3 månader gammal, vart tog tiden vägen??

Vi ska FLYTTA!!
 Redan den 1/4 får vi tillträde.
Och så här ser det ut :)









Det är en trea på 109m2, på första våningen.
Längtar!!


So long


God morgon!

Vi har varit vakna en timme här. Vi ska på visning klockan 10.


Vilken snöig vinter vi har

Idag har det blivit slappdag, ute ser det väl ut som det gör i resten av sverige idag, det snöar och blåser. Jag var dock ute en sväng och skottade lite snö framför dörren så att jag skulle ta mig till postlådan som ändå var tom...

Linnea brukar sova en längre stund mitt på dagen men idag gjorde hon inte det så vid 18-tiden somnade hon i min famn och hon sover ännu, dock har hon vaknat en liten snabbis och då fick hon bröstet men somnade strax igen, vi får väl se hur det går med sovningen inatt då.

Imorgon ska jag besiktiga bilen, registreringsbesiktning inte kontrollbesiktning, eftersom bilen är ny. För några veckor sedan satte vi drag på bilen och gjorde en effektoptimering så därför måste vi besiktiga den.




Mina två älsklingar.

So long


Gårdagens shopping



En t-shirt till T

     

Ett fotoalbum och lite scrapbooking saker och en termosmugg.
Det är så sällan jag får dricka mitt te varmt nu för tiden.



Sängmobilen som spelar "Love me tender" och bodyn.


Shopping

Idag har vi hunnit med mycket jag och Linnea. Vi började dagen med att åka på lägenhetsvisning, vi ska dit igen på fredag och titta, då ska T följa med också. Sen åkte vi och hälsade på på mormors jobb och alla tanterna kärade ner sig helt totalt i min lilla docka. Där blev det lite matning innan vi åkte vidare till Babyproffsen och handlade lite plastpåsar till blöjhinken och en musikmobil fick följa med hem också.
Därefter åkte vi in till stan och gick runt ett tag i affärer (laddar upp bilder på all shopping imorgon, orkar inte fota nu) sen mötte vi upp min bror och gick och fikade på Wayne´s i rådhuset. Åkte sen ut till Bergvik och shoppade lite åt brorsan. Han följde med oss hem där vi kollade på House och Paradise Hotell, vi bytte lite filmer med varann också, dock är det sällan jag får se en hel film nu för tiden, tacka vet jag pause knappen :) .

Nu sitter jag och väntar på att fotona jag laddar upp för att beställa hem ska bli klara så jag kan få gå och lägga mig.

Här kommer en bild på Linnea och mormor.




Natti Natti


Pictures

Vi fick ju låna Stefans systemkamera så den har vi provat.

    


RSS 2.0